Om MakeWood. Smukke møbler af træ med respekt for naturen.

Respekt for naturen

MakeWood blev etableret i 2012 ud fra en skabertrang og en lyst til at skabe unikt og smukt håndværk med naturen som leverandør. Vi elsker træ, vi elsker at arbejde med træ og er vilde med materialets naturlige udvikling og patina. Når vi designer og fremstiller et unikt håndlavet møbel, så tager vi altid højde for naturens betingelser. Derfor bliver alle vores møbler fremstillet med respekt for naturen og bæredygtighed.

Solidt håndværk

Hos MakeWood sætter vi den faglige stolthed høj. Uanset hvor stort projektet er, så går vi til opgaven med fokus på solidt håndværk og kvalitetssikring. Specialfremstillede møbler til hjemmet er mere aktuelt end nogensinde før. Vi har over 25 års erfaring med at designe og fremstille unikke håndlavede møbler og vil gerne være med til at bidrage med vores ideer og erfaringer.

Om mennesket bag MakeWood.

Jeg har elsket at arbejde med træ siden sløjd i 5. klasse. Det første møbel jeg fremstillede var en seng til min første lejlighed, jeg havde behov for et skræddersyet møbel, da pladsen var trang. Jeg husker også mit første plankebord: et sindssygt flot kæmpebord (950×3400 mm) i elmetræ. Der fik jeg første gang følelsen af ens ting og evner også kunne bruges af andre end en selv. Det er en god følelse.

Jeg blev udannet bygningssnedker i 1990. Jeg har i mange år lavet mine egne møbler, da jeg altid har fundet de større landsdækkendes møbelhuses møbler uden nogen form for appeal. Massefremstillet møbler har sjældent den lækre ’skævhed’ og charme som træet i den grad kan bidrage med. Jeg har altid godt kunne lide udfordringen med at lave møbler på mål, det giver samtidig en større mulighed for at udnytte pladsen optimalt.

Jeg fik ofte meget positive tilkendegivelser for mine ideer. Stille og roligt kom der flere og flere bestillinger på møbler. I starten var det primært plankeborde, men sidenhen er der også kommet bestillinger på bænke, senge, reoler, day bed, tv-møbler, hylder, spejle, skærebrædder/serverings- planker/tapasbrædder mv. I 2012 opstartede jeg MakeWood og frem til nu forgår det meste af min tid på værkstedet hvor jeg laver bestillingsopgaver til private og erhverv.

Hos MakeWood tager vi opgaven lige seriøst hvad enten der er et stort plankebord, et mindre sofabord, en bænk, en stol eller en hylde. Vi finder på individuelle løsninger til jeres drømmemøbel. Kontakt os for at få et prisestimat på det projekt du ønsker at gøre til virkelighed.

Med venlig hilsen Thomas Seerup