Plankeborde, spiseborde, sofaborde – velkommen til vores showroom.

I vores online showroom kan du se et udsnit af de specialfremstillet møbler, som vi tidligere har lavet til vores kunder, samt få lidt inspiration til dit eget møbel. Vi har fremstillet rustikke plankeborde, sofaborde, bænke, senge, reoler, tv-møbler, skærebrædder og meget mere. Så går du med et møbel i tankerne, som du godt kunne tænke dig at få gjort virkelig, så kontakt os for at få et prisestimat.

Du kan læse om nogle af vores fremstillede møbler på vores blog. Vi har blandt andet for nyligt fremstillet et lækkert råt planke sofabord i elmetræ til en kunde.

X-formet ben til plankebord. Husby modellen er perfekt til at komplementere den rå udstråling til det det rå plankebord.

Model: Husby

X-formet ben til plankebord. Husby modellen er perfekt til at komplementere den rå udstråling til det det rå plankebord. Husby egner sig både til den lyse træsort samt den mørkere, f.eks. ask eller røget eg. Benene findes med to forskellige overflader: rå ubehandlet eller sort pulverlakeret. Bredde 80 cm og højde 70 cm.
Pris: Rå ubehandlet 2.100,- pr. sæt
Pris: Sort pulverlak 2.500,- pr. sæt
Prisen er ekskl. levering.
Trapezformet ben til plankebord. Houvig modellen udemærker sig ved deres enkelte udtryksform klæder et hvert plankebord, om det sig være det smukke olierede plankebord eller det rå ubehandlede plankebord.

Model: Houvig

Trapezformet ben til plankebord. Houvig modellen udemærker sig ved deres enkelte udtryksform klæder et hvert plankebord, om det sig være det smukke olierede plankebord eller det rå ubehandlede plankebord. Benene findes med to forskellige overflader: rå ubehandlet eller sort pulverlakeret. Bredde 80 cm og højde 70 cm.
Pris: Rå ubehandlet 2.100,- pr. sæt
Pris: Sort pulverlak 2.500,- pr. sæt
Prisen er ekskl. levering.